Partner

INTERESSERET SOM PARTNER?


Partner i Kompetence Invest

Kunne du tænke dig at være partner i Kompetence Invest?

Kompetence Invest består af erfarne erhvervsfolk med mange forskellige kompetencer. Disse kompetencer anvender vi når udvalgte projekter skal analyseres.

Kan du bidrage med kompetence og er interesseret i at være en del af Kompetence Invest, så klik her


Betingelser for at være partner i af Kompetence Invest.

Som partner deltager du i 6-8 projektmøder om året, hvor der præsenteres 2 projekter samt opfølgning på igangværende projekter. Du  modtager endvidere regelmæssigt nyheder som indeholder information om Kompetence Invests projekter og anden relevant information. Endvidere har du adgang til en lukket gruppe på LinkedIn, hvor vi poster fortrolig information, som kun du som partner har adgang til.


Du bliver også en del af at finde nye projekter samt får indflydelse  på hvilke projekter som Kompetence Invest skal arbejde med.


Nye partnere

Nye partnere optages via projektmøder som afholdes hver 1½ måned. Efter fremsendelse af LinkedIn profil og anden relevant information, inviteres en kommende partner til et projektmøde. Såfremt der er enighed og interesse for partnerskab, vil dette blive bekræftet kort efter projektmøde.


Udmelding

Udmeldelse af Kompetence Invest sendes til Kompetence Invest på mail og eksekveres øjeblikkelig. Yderligere betingelser for udmeldelse er beskrevet i foreningens vedtægter.


Kontingent

Medlems kontingent er 5.000 kr. pr år.


Ansøgning om indmeldelse: Klik her

KONTAKT OS

Muldvad 30

2800 Lyngby

Tel: 20 16 99 29

Følg os på LinkedIn