Projekter

PROJEKTER


Vores fokus er på potentielle investeringsvirksomheder (kaldes projekter), som har behov for vækst, kompetence og kapital.


Vores projekter har kompetence behov, som kan afdækkes af vores  partnere. Har du et projekt, som du mener kunne være potentielt, må du meget gerne udfylde vores ansøgningsskema via nedenstående link og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med svar.


Download vores ansøgningsskema


Procesbeskrivelse

Projekter gennemgås af sekretariatet efter Kompetence Invests foreskrifter som giver en prækvalifikation af projektet. Herefter udvælger sekretariatet projekterne på det førstkommende projektmøde.

De udvalgte projekterne præsenteres til projektmøder for partnerne. Såfremt en repræsentant for virksomheden kan deltage, bliver dette prioriteret.

Partnerne i analysegruppen har ansvaret for at analysere den pågældende virksomhed, herunder behov for økonomi, salg, markedsføring, ledelse, miljø, potentiale og meget mere. Resultatet fremlægges ved næstkommende projektmøde.

Såfremt analysegruppen vurderer at projektet stadig er potentielt, omdannes analysegruppen til investeringsgruppe. Denne gruppe tager sig af fremskaffelse af kompetence, kapital, udarbejdelse og forhandling af ejeraftale m.m.


Procesbeskrivelse

KONTAKT OS

Muldvad 30

2800 Lyngby

Tel: 20 16 99 29

Følg os på LinkedIn